06 16 86 86 97‬ info@tharpa.nl

Photo credits: Saskia van Osnabrugge

Yin en Yang yoga-weekend, the art of attention

de Schouw, Zeeland

29 april t/m 01 mei 2022

Ben je er ook zo aan toe om weer een retreat te volgen? Je even 3 dagen onder te dompelen in yoga, ontspanning, lekker eten en plezier? Ga dan lekker mee naar Zeeland. Daar zal ik yang en yin georrienteerde yogalessen aanbieden. Even op adem komen met ontspanning, beweging, verdieping en ontmoetingen met gelijkgestemden. The art of attention nodigt je uit om te gaan bewegen met bewustzijn. Wat gebeurt er wanneer we met aandacht bewegen en gaan voelen wat het is dat ons lichaam nodig heeft. Wat gebeurt er wanneer we vertragen en echt naar binnen keren? Ga mee op reis in een weekend vol inspirerende lessen, lekker eten, fijne massages en wellness-tijd.

In het kort: Yoga verbindt lichaam en geest, met de adem als het belangrijkste voertuig. Ervaar de diepe werking van yoga, stilte en de natuur door een paar dagen volle overgave.Dit weekend geeft je de gelegenheid om vanuit zachtheid meer in contact te komen en zijn met wat zich van binnen beweegt.

Deze retreat is onderdeel van een uniek concept waarin het welzijn van body & mind centraal staat. Je volgt één programma in een besloten groep en als ‘special’ zijn er Open Workshops van de andere docenten. Het motto is: alles mag, niets moet!

Deelnemers over Thirza:
“Ik vind Thirza geweldig, háár Yin Yang Yoga vind ik heel prettig en ze is een fijn persoon als docent.” (Carla)
“Thirza is gewoon een hele fijne docent en persoonlijkheid!” (Saskia)
”Thirza is echt super goed in haar vak. Legt alles goed uit, geduldig, zoveel geleerd over mijn lichaam en geest!” (Mayke)

Voor meer informatie: www.fitbodymind.nl

 

Voor info en opgave: Yin & Yang yoga weekend