06 16 86 86 97‬ info@tharpa.nl

 

Nieuws

Het is een bijzondere tijd. Ik mag nog altijd geen groepslessen geven, maar gelukkig begin ik mijn weg online aardig te vinden. Ik heb hele goede hoop dat we snel weer wat meer vrijheden krijgen en alle mooie dingen die gepland staan ook daadwerkelijk plaats gaan vinden. Ik geef nog altijd mijn dinsdagavond lessen en vrijdagochtend lessen via zoom. Daarnaast is er een studiegroep gestart, waarin we de yogafilosofie behandelen. Dit is een hele leuke, interactieve groep met wie we eens per maand online samenkomen. Mocht je het interessant vinden om mee te doen ben je altijd welkom om aan te haken. De eerst volgende staat gepland op vrijdagavond 26 maart 2021.

Uiteraard is het ook mogelijk om een Sacred Rebel Reading met mij online te doen. Gewoon 1 op 1 en vertrouwd. Hetzelfde geldt voor de krachtsessies! Dus heb je behoefte aan verdieping, inzichten, verbinding….laat het me weten en we plannen een reading of krachtsessie in. Omdat de krachtsessies 1 op 1 wel mogelijk zijn kunnen we deze ook live doen. Bij mooi weer zelfs buiten, tijdens een wandeling.

Zodra het geven van retreats weer is toegestaan zal mijn agenda overlopen van de geweldige programma’s die al gepland staan. Met als start eind maart een weekend op De Hoorneboeg in Hilversum. Begin april geef ik een yoga weekend in Castricum. En in plaats van mijn Yoga & Holiday week in Portugal – die kan ik hopelijk weer in het najaar plannen – geef ik deze Yoga & Holiday week als midweek in Nederland, in mei. Op een prachtige, nieuwe locatie vlak bij zee. Meer info hierover volgt snel.

Ik hoop jullie heel snel weer live te kunnen gaan ontmoeten. En tot die tijd doen we dat via zoom. Check voor alle programma’s mijn upcoming workshops & events op de website.