06 16 86 86 97‬ info@tharpa.nl

 

Nieuws

De lente is alweer even onderweg, de eerste festivals zijn geweest en ook de eerste officiële Buiten Yogales in de Soesterduinen is een feit. Mijn nieuwe blog staat inmiddels online en het bruist van de energie rondom nieuwe events & retreats!  Ik ben met een mooi nieuw project bezig, samen met 2 krachtige, prachtige vrouwen. En ook staat er een Empowerment Retreat – samen met niemand minder dan Ellen Duim – op de agenda voor maart volgend jaar. Uiteraard ben ik momenteel druk in de voorbereiding voor Healthy Fest, waar ik dit jaar maar liefst 10 sessies (yoga, meditatie, Yoga Nidra) én 2 Sacred Rebel Readings zal verzorgen. Ik heb er zin in.

Het is inmiddels juni! Nog maar een paar weken voor de zomervakantie in Nederland losbarst. Zelf verdwijn ik van de radar van 31 juli tot en met 2 september 2019. Dan ben ik dus even niet bereikbaar, zijn er geen lessen en geef ik geen sessies. Achter de schermen zal er nog steeds van alles gebeuren, want de voorbereidingen voor een aantal retraite weken zal gewoon doorlopen, net zo als het bedenken en plannen van workshops. Maar daarnaast zal ik vooral genieten van niks moeten, opladen en me-time!

Ben je benieuwd naar waar ik de komende tijd allemaal mee bezig ben? Neem dan even een kijkje bij het kopje Upcomming events!