06 16 86 86 97‬ info@tharpa.nl

 

Nieuws

Het is een bijzondere tijd. Het hele land is in de ban van het corona virus. We mogen niet meer in grote groepen samenkomen of dichter bij elkaar komen dan op 1,5 meter afstand. Alle yogascholen hebben inmiddels hun deuren voor de komende tijd gesloten en veel van de lessen verplaatsen zich naar het online platform. Voor mij betekent dit dat ook ik geen groepslessen meer kan geven in de studio’s.

Het niet fysiek kunnen connecten is raar, maar niet onoverkomelijk. Gelukkig hebben we in onze huidige tijd de social media. Dat betekent dat ik mijn lessen vanaf volgende week dinsdag gewoon live via Facebook en Zoom ga geven (let wel: Zoom gaat via een besloten groep, dus inschrijven noodzakelijk). Ik hoop dat we op deze manier met elkaar kunnen blijven verbinden. Via mail, social media, whatsapp, videocalls, etc.

Wat er nu gebeurt met de hele Corona situatie is vervelend, maar het betekent niet het einde van de wereld. Het biedt ook nieuwe kansen. En het ontdekken van nieuwe mogelijkheden. Laten we vertrouwen hebben in de loop van de dingen en met z’n allen kijken naar wat we er op een positieve manier uit kunnen halen, om ook van hier uit de wereld weer een stukje mooier te maken. En – in the mean time – keep on smiling, keep practicing yoga!!

Uiteraard kunnen in deze periode mijn privésessies gewoon doorgaan via Skype.  Mocht je hierin geïnteresseerd zijn stuur me dan even een berichtje.