06 16 86 86 97‬ info@tharpa.nl

 

Nieuws

We zitten alweer in de herfst. Terwijl ik dit schrijf regent het buiten en staat de verwarming binnen voor het eerst aan. Ik ben me aan het voorbereiden op allemaal mooie ativiteiten, waaronder de Women Empowerment Teachings, die starten op 10 november. Verder heb ik de locatie geboekt voor de Women Retreat in Portugal in maart 2022. De week zit al bijna volgeboekt. Er zijn nog maar 3 plekken beschikbaar!!! Deze reis gaat echt zo magisch worden. Ik heb er heel veel zin in. 

Voor dit jaar staat er nog 1 retreat gepland. The Yoga midweek Flow & Let Go (27-31 december 2021) in het prachtige Lichthuis in Zandvoort. Ook gaan er weer women circles komen, ga ik weer meditatieavonden inplannen en lopen de filosofielessen gewoon door. Dus…ik kom de herfst, samen met jullie, wel door!

Uiteraard is het altijd mogelijk om een Sacred Rebel Reading te boeken, live of online. Gewoon 1 op 1 en vertrouwd. Hetzelfde geldt voor de krachtsessies! Dus heb je behoefte aan verdieping, inzichten, verbinding….laat het me weten en we plannen een reading of krachtsessie in. 

Check voor alle programma’s mijn upcoming workshops & events op de website.