06 16 86 86 97‬ info@tharpa.nl

 

Nieuws

Eindelijk mogen we weer. De live lessen zijn begonnen, de retreats gaan weer door. En mijn agenda staat vol met mooie programma´s.

Ik ben heel dankbaar voor de steun die ik van jullie heb mogen ontvangen. Voor de lieve berichten, het vertrouwen, voor het feit dat de meesten van jullie gebleven zijn en nu weer enthousiast meegaan naar de live lessen. Het hybride lesgeven is een nieuwe trent, geboren uit de lockdowns en covid maatregelen. Ook al ben ik geen fan van schermen, het is een uitkomst om de zoom mee te laten lopen en zo mensen die verder weg wonen ook te kunnen bereiken.

De zomer komt er aan en in plaats van weg te gaan blijf ik deze zomer in Nederland om lessen, workshops en retreats te geven. Uiteraard is het dan ook mogelijk om een Sacred Rebel Reading te boeken, live of online. Gewoon 1 op 1 en vertrouwd. Hetzelfde geldt voor de krachtsessies! Dus heb je behoefte aan verdieping, inzichten, verbinding….laat het me weten en we plannen een reading of krachtsessie in. 

Voor het najaar staat een geweldige serie Women empowerment teachings gepland. En nog heel veel andere leuke activiteiten!!! Check voor alle programma’s mijn upcoming workshops & events op de website.