06 16 86 86 97‬ info@tharpa.nl

 

Nieuws

De zomer is alweer in volle gang, ook al lijkt het weer niet helemaal mee te werken. Ik geef nog steeds volop lessen. Van 21 augustus t/m 07 september geef ik even geen les. Dan ga ik zelf unwinden en niets doen! Helaas zijn alle festivals gecanceld, dus lesgeven op Lowlands moet nog een jaartje langer wachten. Gelukkig staan er ook genoeg andere mooie activiteiten gepland. Waaronder komend najaar een prachtige serie Women Empowerment Teachings.

Women empowerment teachings

data: 10 november 2021: 19.30-21.30 uur (Zoom) /  27 en zondag 28 november: live vrouwenweekend (plaats nog niet bekend) / 8 december 2021: 19.30-21.30 uur (Zoom) / 22 december 2021: 19.30-21.30 uur (Zoom)

locatie: Zoom en live

Geschatte kosten: rond de 600,- inclusief tweedaagse (afhankelijk van de locatie)

Deze teachings zijn bedoeld voor alle vrouwen die meer in hun kracht willen gaan staan, meer willen werken met hun prachtige talenten, met energie, met zichzelf, meer zichtbaar willen worden, angsten willen overwinnen…….en ook die het fijn vinden een soort (veilige) cirkel van vrouwen te hebben waarin ze kunnen delen, gedragen kunnen worden.
De eerste opzet zal bestaan uit 3 sessies op zoom en een 2-daagse live (eerst één sessie op Zoom, daarna zal er een 2 daagse zijn waarin we elkaar echt gaan zien en daarna zullen er nog 2 zoom meetings zijn).
We gaan aan de slag met weer contact te maken met je vrouwelijke kracht en potentie. En wat het betekent in deze eeuw vrouw te zijn. Enerzijds willen we alle ballen in de lucht houden, maar anderzijds schuilt daarin het gevaar dat we het contact kwijtraken met onze vrouwelijke kant. Vaak gaan we over onze grenzen en voelen we te veel in wat de ander nodig heeft, waarbij we onszelf vergeten. Soms is het wel nodig om echt tijd en ruimte te creëren voor het (her)vinden van je vrouwelijke kwaliteiten. Hoe combineer je nu alles, kun je jezelf afschermen, terwijl je open blijft staan en kun je volledig in je vrouwelijke kracht komen te staan?
Deze training, met zoom meetings en een 2 daagse, is een prachtige combinatie van sharings, yoga, meditatie, ademwerk, visualisaties, oefeningen en opdrachten. Je gaat jezelf ontdekken op diepere niveaus. Thema’s die aangeraakt worden zijn: wat betekent het om vrouw te zijn, sisterhood, oude patronen, nieuwe mogelijkheden, boosheid, in je vrouwelijke kracht staan, energie, sexualiteit, sensualiteit, gevoel van onderdrukking, grenzen verkennen, schaduwzijdes erkennen, de cycli van de vrouw etc. Vooral in de live bijeenkomst zullen we gaan verdiepen op een groot deel van deze thema’s en zal er een ceremonie plaatsvinden. Een must voor elke vrouw die zichzelf wil ontdekken en wil gaan leven vanuit haar volle potentieel. Ik hoop dat je aansluit op deze prachtige reis.

Uiteraard is het altijd mogelijk om een Sacred Rebel Reading te boeken, live of online. Gewoon 1 op 1 en vertrouwd. Hetzelfde geldt voor de krachtsessies! Dus heb je behoefte aan verdieping, inzichten, verbinding….laat het me weten en we plannen een reading of krachtsessie in. 

Check voor alle programma’s mijn upcoming workshops & events op de website.