06 16 86 86 97‬ info@tharpa.nl

 

Nieuws

Er zijn van die momenten. Momenten die steeds weer terugkomen. Momenten van bezinning en koers bepalen. Voor mij was dat afgelopen zomer. Ik voelde dat ik een aantal dingen in mijn werkgerelateerde leven moest gaan bijsturen. Dus heb ik besloten per 16 oktober a.s. te gaan stoppen bij Yogi Heroes in Hilversum. Het is tijd om mijn pad verder te vervolgen en ik ben dankbaar dat ik een klein stukje heb mogen bijdragen aan de doorstart van de studio. Ik zal de studenten uit mijn groepen daar zeker gaan missen!!!

Ze zeggen altijd: waar er één deur sluit gaat de volgende open. En dat klopt. Vanaf 8 oktober a.s. zal ik op de dinsdagochtenden vaste lessen gaan draaien bij Vondelgym Oost in Amsterdam. De plek en het team zijn geweldig, dus ik ben heel dankbaar dat ik dit mag gaan doen! Verder komen er nog andere nieuwe lessen aan die ik later bekend zal maken!!!!

Ook qua workshops en retreats zit ik niet stil. Naast het retraite weekend eind december en de Oud & nieuw midweek komen weer 2 Dream-time Energy Yoga Workshops aan. Naast mijn eigen Portugal retreat eind april 2020 staan er inmiddels zelfs alweer 4!!! heerlijke weekenden (én zo goed als zeker een summerschool midweek) ingepland voor 2020 op de Hoorneboeg in Hilversum. En natuurlijk komt er nog van alles bij.

Qua Sacred Rebel Readings en privates ben ik aan het uitbreiden. Dat betekent dat er extra plekken ontstaan voor 1 op 1 sessies met mij. Mocht je geïnteresseerd zijn neem dan even contact met me op. 🙂

Ben je benieuwd naar waar ik de komende tijd allemaal mee bezig ben? Neem dan even een kijkje bij het kopje Upcomming events!