06 16 86 86 97‬ info@tharpa.nl

Sacred Rebel Reading

Een reading … dit klinkt vaak heel spiritueel en zweverig, maar eigenlijk is het niets meer dan communicatie. Een gesprek, met woorden en vooral zonder woorden, met jou en de diepere lagen van jezelf. Niets meer, niets minder. Een gesprek waarin jij bepaalt wat ik (ook op de diepere/onbewustere lagen) kan en/of mag zien. De delen die je saboteren en uitdagen, maar vooral waar je kracht en je innerlijke passie (verborgen) liggen.

Het leven is geweldig, alleen soms hebben we even een richtingaanwijzer, een anker, een lichtpuntje nodig. Vooral op de momenten dat we wat zijn afgedwaald van ons diepste verlangen als mens en als ziel.

Dit kan op allerlei vlakken zijn. Dingen die niet stromen in je leven, financiën, je relatie, je werk, vastlopen in de koers van je dromen verwezenlijken, etc. Gewoon even niet “in charge” van je leven zijn en het gevoel hebben wat richting nodig te hebben. Of misschien ben je gewoon nieuwsgierig naar wat ik bij je zie.

Het kan fijn zijn om iemand met je mee te laten kijken om te zien waar je nu staat in je leven, je te helpen weer te vertrouwen en je te herinneren aan je eigen innerlijke kracht. Of iemand die je kan helpen herinneren wat je levensbestemming is.

Tijdens een reading gaan we samen op pad. Ik fungeer hierin als richtingaanwijzer en doorgeefluik, waarbij ik je spiegel en in-tune zonder te oordelen. Ik kan je helpen weer bewust te worden van het pad dat jij gekozen hebt in dit leven. Als mens en als ziel. Het unieke pad dat jij mag bewandelen. En…wat je er eventueel van weerhoudt dit te doen.

Ik ga je niet je toekomst voorspellen. Het is aan jou om je eigen toekomst te schrijven. Een reading vertelt je over jou, waar je nu staat, over het proces waar je in zit en waar je naar toe beweegt. Het helpt je herinneren en koers te bepalen. En het helpt je zeker ook herinneren aan dat we het leven niet te serieus hoeven nemen.

Ben je nieuwsgierig naar wat een reading voor jou zou kunnen betekenen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met me op.