06 16 86 86 97‬ info@tharpa.nl

Life Art

Life-art is voor mij een verzamelbegrip voor alles wat ik aanbied.

Voor iedereen ziet het er anders uit, omdat iedereen haar/zijn eigen leven vorm geeft en vorm mag geven. Iedere sessie, ieder traject is uniek. En wat we gaan doen is afhankelijk van waar jij nu staat en wat je nodig hebt. Uiteindelijk is alles wat ik doe terug te brengen naar life-art en – iets specifieker – krachtsessies. Alles wat we doen binnen de sessies, trajecten, workshops en retraites is erop gebaseerd dat het je helpt weer in je eigen kracht te gaan staan en van daaruit de koers te bepalen die bij jou past.

De sessies gaan over weer in contact komen en staan met je innerlijke kracht. Je innerlijke stem, je weten, je wijsheid. Het gaat over de verbinding weer voelen en aangaan met dat unieke mens dat je bent. En van daaruit je weg gaan bewandelen.

Een krachtsessie gaat altijd over jou. Over wat jij nodig hebt en over wat jou terug brengt naar je eigen kern.

Iedere sessie heeft tot doel je dichter bij jezelf te brengen, om zo weer meer in verbinding te komen met je ware Zelf. En daarmee met je zielsverlangen. Wat is het pad dat je mag bewandelen, waar word je door gevoed, wat is je richting in het leven? Wie ben je, waarom ben je hier en waar ga je heen?

Je wordt geboren als een uniek wezen. Je hebt je eigen talenten, jouw eigen specifieke kwaliteiten die jou maken tot ‘jij’. Deze kwaliteiten kan en mag je aanspreken en benutten om je weg in het leven te vinden en te volgen.

Het gaat over het herontdekken van je mens-zijn met alle facetten die daarbij horen. Al je eigenschappen, kwaliteiten, krachten, talenten die in je verborgen liggen. Ze zijn aanwezig in de grond van je menselijk bestaan. Echter vaak niet herkend of ontwikkeld door de hectiek en dynamiek van het dagelijkse leven. Het huidige leven, met zijn veelheid aan uitdagingen, staat bol van handelen vanuit ‘Worden’ en in mindere mate vanuit ‘Zijn’. In deze sessies en trajecten mag je Zijn. Zijn wie je bent, zonder oordelen. En het “nu” zal de basis en het uitgangspunt zijn.