06 16 86 86 97‬ info@tharpa.nl

Over Thirza

Wanneer ik nadenk over wie ik ben, kan ik daar niet een eenduidig antwoord op geven. Ik ben een verscheidenheid aan dingen, een verscheidenheid aan verschijningen en niet te vatten in slechts een paar zinnen op een website.

Mijn zoektocht in dit leven begon al op zeer jonge leeftijd. Van huis uit werden wij heel vrij gelaten in hoe we in het leven wilden staan en wat we wilden geloven. Dat maakt dat ik vrij was om vanuit mezelf het leven te leren kennen.

Vanaf mijn kindertijd ben ik me al bewust van de mens en dat er vele facetten bij de mens hoorden. Het zichtbare en niet zichtbare, het uitgesprokene en vooral hetgeen niet uitgesproken wordt, de verschillende niveaus van ons mens-zijn, de verschillende gebieden: lichaam – geest – emotie, lichaam – ziel – spirit. Welke namen je er ook aan geeft.

Ook was ik me er al vroeg van bewust dat er veel meer is dan we kunnen zien. Dat er meerdere dimensies zijn in het leven en dat, wanneer we ons daar op af kunnen stemmen, we een enorme rijkheid aan informatie tot onze beschikking hebben.

Ik heb me altijd diep verbonden gevoeld met de natuur en, zonder aanwijsbare link, met de natuurvolkeren, zoals de natives, de maya’s, de inca’s. Me altijd thuis gevoeld bij hun manieren van kijken, hun rituelen, hun manieren van op deze aarde rondlopen en omgaan met Moeder Aarde. De natuur was en is mijn veilige haven. Mijn plek waar ik mijn basis vind en inzichten opdoe. In de stilte van de natuur kan ik me verbinden met mezelf. Kom ik tot inzichten en krijg ik antwoorden, vind ik mijn bron, mijn inspiratie en mijn energie.

Ik houd enorm van reizen. Eén van mijn bijnamen is dan ook yogagypsy. Ik reis veel binnen Nederland, maar ook daarbuiten wordt het steeds meer. Mijn doel is om uiteindelijk werk en reizen te combineren.

In de loop van mijn leven heb ik vele opleidingen gedaan. Ik houd van studeren en alle opleidingen die ik heb gedaan hebben me rijker en wijzer gemaakt. Uiteindelijk heb ik alle informatie, kennis en ervaringen weten samen te brengen en te vermengen met wie ik ben. Zo heb ik mijn manier van werken weten te vormen tot iets dat heel dicht bij mij staat. In mijn werk laat ik mezelf zien. Van mijn kracht tot mijn kwetsbaarheid. En altijd verbonden.

In het samen werken weet ik het ook niet. Ik heb de antwoorden niet. Ik laat me leiden door jou en samen gaan we op zoek naar jouw pad, jouw weg, jouw antwoorden. Dit zal altijd via een op jouw afgestemd traject zijn. Iedere sessie is anders, iedere persoon is anders. Het pad dat je bewandelt is uniek. En binnen jouw ruimte gaan we op zoek naar de weg die jij mag bewandelen.

Het werken met mensen is mijn passie. Het een stukje mee mogen lopen op iemands pad een dankbaar geschenk. Ik blijf geraakt door het vertrouwen dat er door de cliënten in mij geschonken wordt. Het feit dat ik mee mag kijken in iemands leven en daarmee vaak in de diepte van iemands ziel – iemands zijn – en van daaruit een richtingaanwijzer mag zijn is het mooiste aan mijn werk. Het per individu af kunnen stemmen op wat nodig is maakt dat iedere ontmoeting uniek is. Iedere sessie een ontdekking, een avontuur.