06 16 86 86 97‬ info@tharpa.nl

Vanaf het moment dat onze blikken elkaar kruisten, voelde ik een oprechte connectie. Één die me vertelde: you are in for a ride! En dat was het ook; Het weekend met Thirza aan de hei was voor mij pure overgave. Als volleerde yoga docente maar vooral als zielenlezer creëerde zij voor mij een veilige plek. Een plek waar ik leerde wat mijn ware kracht is. Ze leerde me naar binnen te keren en te begrijpen dat daar je schoonheid ligt. Verbondenheid met je lichaam, geest en ziel. Als je dat begrijpt en je de ruimte vindt om je te willen overgeven, vind je jouw pad.

Dankje Thirza om mij die duw te geven in de goede richting. Het voelde als een keerpunt in mijn leven. Eeuwige dankbaarheid voor jouw wijsheid, mildheid, warmte, humor en liefde.

Meredith

Zelfstandig onderneemster, moeder, yogini

14 jaar geleden volgde ik één van mijn eerste yogalessen bij Thirza. Haar manier van lesgeven is vol wijsheid en passie, met respect voor wat fysiek mogelijk is en altijd met veel humor. Haar begeleiding tijdens de lessen is heel persoonlijk. Ze ziet en voelt haar leerlingen.

Onlangs deed ik bij Thirza een Sacred Rebel Reading. Gewoon omdat ik nieuwsgierig was en altijd open sta voor mijn persoonlijke ontdekkingstocht. In een warme en liefdevolle sfeer in Thirza haar fijne huis, raakte ze tijdens de reading een aantal pijnpunten die ik ver weg had gestopt. Thirza keek recht in mijn ziel en dat raakte mij diep. Haar adviezen en reflectie neem ik ter harte. De reading heeft gemaakt dat ik weer een stukje dichterbij mezelf ben gekomen en meer in mijn kracht sta.

Marjolijn

Fotograaf, Fotografie Marjolijn Lamme

Als ik aan Thirza denk komt er een grote glimlach op mijn gezicht. De lessen die ik van Thirza heb gehad zou ik omschrijven als confronterend, humoristisch, flexibel, persoonlijk, liefdevol, diepgaand en inspirerend. Als je niet bereid bent de confrontatie met jezelf aan te gaan zou ik Thirza niet aanbevelen. Ben je wel bereid te groeien en confrontaties die je in jezelf vindt aan te gaan, dan heb je met Thirza goud in handen. Het mooie vind ik, dat Thirza je zelf alles laat ontdekken, zonder dat zij dat voor jou doet. Ze doorziet ze misschien wel, maar laat het jezelf in je eigen tempo ontdekken. Ze helpt je gewoon de juiste weg te vinden naar die ontdekking. Ze doorziet je op een pure manier en helpt je, met humor en sprankelende ogen, te groeien.

Sophie

Studente

Thirza is een zeer bekende naam binnen yoga-land. Misschien dat je haar ook wel kent via de bladen of via festivals. Thirza is zeker geen doorsnee docente. Haar lessen zijn verdiepend op een hele fijne manier! Ze weet echt wat ze doet, kan streng zijn (altijd met een sprankeling 🙂 ) en brengt vooral haar kennis, wijsheid en humor naar de mat. Een veel gehoorde uitspraak van Thirza is: “Maak yoga niet té serieus, yoga mag zeker ook leuk zijn. Vergeet niet te spelen.” Zij is een zeer gedegen docente, die veel kennis bezit die ze op een mooie en heldere manier weet over te dragen.

Peter

Ondernemer en trainer

Thirza geeft je haar volle aandacht. Open, bewust, eerlijk, zacht. Met zicht op het direct zichtbare en waar verder voor gekeken moet worden.

Manon

Ondernemer, Meraki Care

Thirza is een krachtige vrouw die haar sterke en zwakke kanten kent. Een vrouw die licht en liefde brengt en ook liefde kan ontvangen. Een vrouw die dingen tot stand brengt, mensen met elkaar verbindt en wijsheid brengt. Een vrouw die verandering omarmt. Een vrouw met humor en die ook in moeilijke situaties altijd het lichtje ziet.

Querine

Moeder en healer

Thirza kent haar leerlingen in de les en zorgt dat ze krijgen wat ze nodig hebben op dat moment. Thirza moedigt je aan en er wordt tijdens de les hard gewerkt door iedereen, zonder dat je het door hebt. Je krijgt er enorm veel energie van!! Stap je moe en chagrijnig je mat op? Gegarandeerd kom je er met een ‘leeg hoofd’ weer vanaf en voel je je ontzettend energiek. Zo’n top yoga docente ben ik nog niet eerder tegengekomen! (en ik heb bij best veel verschillende docenten lessen gevolgd)

Melanie Hubers

Specialist in business development, Hubers Advies BV