06 16 86 86 97‬ info@tharpa.nl
Plotseling was ze daar, omgeven door lucht en (zon)licht. Thirza was mijn introductie in het beproeven en de betekenis van yoga. Mijn leven ging daarna (extra) stralen. Het was de sprankeling die Thirza me(e) gaf via haar yoga sessies. Onbewust heb ik altijd gevoeld dat de waarden van yoga bij mijn levensbestemming en dagelijkse rituelen horen. Thirza leerde me door yoga hoe fysiek en emotioneel bewustheid en energie meer helder kunnen stromen. Op een speelse wijze, niet zweverig, gelijk hanteerbaar, en toch veel diepgang. En vooral ook met een glimlach, om zo het hele leven als een lichte dans te gaan ervaren. Tegenwoordig geeft Thirza ook yoga sessies tijdens leiderschapsleergangen die ik modereer. Iedere keer ben ik weer verwonderd hoe Thirza de betekenis en sprankeling van yoga kan overdragen aan mensen zonder, of een beetje, of al veel, yoga ervaring. ‘Let magic happen’. Zelf ben ik door Thirza en yoga als ‘bij-oogst’ ook nog eens ont-wikkeld van een stoempende fietser op kracht, naar een pedaal danser op ritme. Dank je wel lieve Thirza, soms dichtbij, soms op oceaan afstand wat verder af, jij blijft als Yogini licht en straling overdragen.
 
Dirk van Raalte

Moderator leergang Koersverleggend Leiderschap, boardroom consultant en Bohemian Cyclist

Toen ik de aankondiging van de Women Empowerment Teachings las, was mijn interesse direct gewekt om meer te ontdekken over mijn vrouwelijkheid. En tegelijkertijd vond ik het spannend om me in te schrijven: zou het niet te zweverig of feministisch worden? Het tegendeel bleek het geval. Het programma heeft me geholpen om verder te verdiepen in wie ik ben, hoe ik me voel, wat belangrijk is voor mij en wat mij ook in de weg staat om écht mijn eigen pad te bewandelen. Samen met een aantal andere vrouwen dit programma doorlopen gaf veel kracht, verbinding en energie, en herkenning op thema’s waar je als vrouw in het leven tegenaan loopt.

Marlies

Marlies

Vanaf het moment dat onze blikken elkaar kruisten, voelde ik een oprechte connectie. Één die me vertelde: you are in for a ride! En dat was het ook; Het weekend met Thirza aan de hei was voor mij pure overgave. Als volleerde yoga docente maar vooral als zielenlezer creëerde zij voor mij een veilige plek. Een plek waar ik leerde wat mijn ware kracht is. Ze leerde me naar binnen te keren en te begrijpen dat daar je schoonheid ligt. Verbondenheid met je lichaam, geest en ziel. Als je dat begrijpt en je de ruimte vindt om je te willen overgeven, vind je jouw pad.

Dankje Thirza om mij die duw te geven in de goede richting. Het voelde als een keerpunt in mijn leven. Eeuwige dankbaarheid voor jouw wijsheid, mildheid, warmte, humor en liefde.

Meredith

Zelfstandig onderneemster, moeder, yogini

Als ik aan Thirza denk komt er een grote glimlach op mijn gezicht. De lessen die ik van Thirza heb gehad zou ik omschrijven als confronterend, humoristisch, flexibel, persoonlijk, liefdevol, diepgaand en inspirerend. Als je niet bereid bent de confrontatie met jezelf aan te gaan zou ik Thirza niet aanbevelen. Ben je wel bereid te groeien en confrontaties die je in jezelf vindt aan te gaan, dan heb je met Thirza goud in handen. Het mooie vind ik, dat Thirza je zelf alles laat ontdekken, zonder dat zij dat voor jou doet. Ze doorziet ze misschien wel, maar laat het jezelf in je eigen tempo ontdekken. Ze helpt je gewoon de juiste weg te vinden naar die ontdekking. Ze doorziet je op een pure manier en helpt je, met humor en sprankelende ogen, te groeien.

Sophie

Studente

14 jaar geleden volgde ik één van mijn eerste yogalessen bij Thirza. Haar manier van lesgeven is vol wijsheid en passie, met respect voor wat fysiek mogelijk is en altijd met veel humor. Haar begeleiding tijdens de lessen is heel persoonlijk. Ze ziet en voelt haar leerlingen.

Onlangs deed ik bij Thirza een Sacred Rebel Reading. Gewoon omdat ik nieuwsgierig was en altijd open sta voor mijn persoonlijke ontdekkingstocht. In een warme en liefdevolle sfeer op Thirza haar plek, raakte ze tijdens de reading een aantal pijnpunten die ik ver weg had gestopt. Thirza keek recht in mijn ziel en dat raakte mij diep. Haar adviezen en reflectie neem ik ter harte. De reading heeft gemaakt dat ik weer een stukje dichterbij mezelf ben gekomen en meer in mijn kracht sta.

Marjolijn

Fotograaf, Fotografie Marjolijn Lamme

Ik heb Thirza leren kennen op een festival (Healthy Fest). Wij waren speciaal voor het festival over vanuit Frankrijk. Ik had eigenlijk nog nooit echt yoga gedaan. Maar ik vond het gelijk geweldig! Ik had snel door dat ik vooral Thirza geweldig vond. Ze is zo een bijzondere zachte, warme, attente, lieve vrouw. Ze heeft een erg speciaal plekje in mijn hart. Ik woon ver weg en kan daardoor geen live lessen volgen, dus stuurde zei mij video’s zodat ik toch mee kon doen. Nu sinds corona volg ik elke week haar lessen via zoom!
Thirza is voor mij veel meer dan een yoga docente, ze is zelfs een soort vriendin/familie geworden!
Michelle

Studente geneeskunde

Toen ik Thirza zag, voelde ik meteen deze vrouw is speciaal. Ze ziet mij en het is goed om een reading te doen. Zo fijn om een reading aan te gaan zonder zelf te veel hoeven te vertellen. Tijdens deze Reading kwam oud zeer naar voren en ze gaf mij tips hoe ik dit kan loslaten. Het is tijd om het bange meisje achterin de kast los te laten en de mooie vrouw te laten shinen.
Ik ben enorm dankbaar dat Thirza op mijn pad is gekomen en kan iedereen een Sacred Rebel Reading aanbevelen.

Wasantha

Thirza is een zeer bekende naam binnen yoga-land. Misschien dat je haar ook wel kent via de bladen of via festivals. Thirza is zeker geen doorsnee docente. Haar lessen zijn verdiepend op een hele fijne manier! Ze weet echt wat ze doet, kan streng zijn (altijd met een sprankeling 🙂 ) en brengt vooral haar kennis, wijsheid en humor naar de mat. Een veel gehoorde uitspraak van Thirza is: “Maak yoga niet té serieus, yoga mag zeker ook leuk zijn. Vergeet niet te spelen.” Zij is een zeer gedegen docente, die veel kennis bezit die ze op een mooie en heldere manier weet over te dragen.

Peter

Ondernemer en trainer

Thirza geeft je haar volle aandacht. Open, bewust, eerlijk, zacht. Met zicht op het direct zichtbare en waar verder voor gekeken moet worden.

Manon

Ondernemer, Meraki Care

Thirza is een krachtige vrouw die haar sterke en zwakke kanten kent. Een vrouw die licht en liefde brengt en ook liefde kan ontvangen. Een vrouw die dingen tot stand brengt, mensen met elkaar verbindt en wijsheid brengt. Een vrouw die verandering omarmt. Een vrouw met humor en die ook in moeilijke situaties altijd het lichtje ziet.

Querine

Moeder en healer

Thirza kent haar leerlingen in de les en zorgt dat ze krijgen wat ze nodig hebben op dat moment. Thirza moedigt je aan en er wordt tijdens de les hard gewerkt door iedereen, zonder dat je het door hebt. Je krijgt er enorm veel energie van!! Stap je moe en chagrijnig je mat op? Gegarandeerd kom je er met een ‘leeg hoofd’ weer vanaf en voel je je ontzettend energiek. Zo’n top yoga docente ben ik nog niet eerder tegengekomen! (en ik heb bij best veel verschillende docenten lessen gevolgd)

Melanie Hubers

Specialist in business development, Hubers Advies BV