06 16 86 86 97‬ info@tharpa.nl

Photo credits: Bodhi Bahavan

Women’s retreat – Touching the Sacred within

 
Van 28 april t/m 04 mei 2024 zal er weer een vrouwenretreat plaatsvinden in het mooie Portugal.
Dit retreat duurt een week en zal niet alleen in het teken staan van yoga, maar ook van het vrouw zijn. We gaan aan de slag met weer contact te maken met je vrouwelijke kracht en potentie. Soms is het nodig om echt tijd en ruimte te creëren voor het (her)vinden van je vrouwelijke kwaliteiten. Hoe combineer je nu alles, kun je jezelf afschermen, terwijl je open blijft staan en kun je volledig in je vrouwelijke kracht komen te staan?

De vrouwelijke energie is een grote bron van creatieve kracht. We leven in een tijd dat het belangrijk is dat vrouwen zich weer verenigen en hun voorouderlijke wijsheid weer herinneren. De tijd dat oude wonden mogen helen en je weer vol in je creatieve kracht en wijsheid komt te staan. Vrouwen zijn de ´Weavers of the Web´ van het leven en van hun dromen. We gaan een reis maken terug naar de essentie van de Wild Woman, verbinden met haar Natuur, intuitie, instinct, bewustzijn, inzichten en schoonheid.

Deze week is een prachtige combinatie van sharings, yoga, meditatie, ademwerk, ceremonies, visualisaties, oefeningen en opdrachten. We zullen tevens gaan werken met de vrouwenlijnen. Je gaat de diepere niveaus van jezelf aanraken. Een must voor elke vrouw die zichzelf wil ontdekken en wilt gaan leven vanuit haar volle potentieel. Ik werk vooral vanuit sjamanistisch en Keltisch perspectief, afgestemd op onze huidige tijd en met beide benen op de grond. Verder wordt er uiteraard heerlijk gekookt. Het eten zal healthy zijn en in het teken staan van het ondersteunen van de energie van deze week.

Onderdelen van deze week (evt bijsturen mogelijk, afhankelijk van de energie van de groep):

 • 1 sacred ceremony of healing and vision
 • 1 cacao ceremony of Heart connection
 • 1 Rite of healing of the Womb
 • Water ceremony
 • Earth ceremony
 • Connection with the cycles of life
 • Yoga
 • Wisdom teachings
 • Ancestral work
 • Dance
 • Flower bath
 • Free time

De locatie is adembenemend en magisch! In het Monchique gebergte op een plek waar je je echt even uit de tijd waant. Een plek waar natuurlijke bronnen zijn, de kracht van en de verbinding met de natuur diep te ervaren is en je laat thuiskomen.

Plaatsen zijn beperkt. De kosten op basis van beschikbaarheid zijn:
 
A kamer: 1235,- 
B kamer: 1175,-
 
Single room:
A kamer: 1545,-
B kamer: 1435,-
 
Verblijf op basis van een 2-persoonskamer, alle yogalessen, ceremonies, teachings, sharings en maaltijden. Exclusief vlucht en transfer.
 

VERGEET NIET OM EEN REIS- EN ANNULERINGSVERZEKERING AF TE SLUITEN!

Voorwaarden:

Aanmelding voor de retraite gaat via Thirza: info@tharpa.nl. Na aanmelding krijg je een factuur voor je aanbetaling. De aanbetaling voor de week is 590,-. Dit is tegelijk de reservering van je plek en het bedrag non-refundable. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn gaat de retraite door.

Je dient zelf een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Bij afzegging van de retraite tot drie maanden voor de datum betaal je 50% van het retraitebedrag (dus non-refundable!). Bij afzegging in de derde maand voor de retraite betaal je 70% van het totaalbedrag. Vanaf twee maanden voor de retraite betaal je het volledige bedrag. Wordt de retraite gecanceld vanuit de organisatie (bijvoorbeeld vanwege Covid-maatregelen) wordt er slechts 200,- in rekening gebracht en krijg je de rest van het bedrag terug.