06 16 86 86 97‬ info@tharpa.nl

Photo credits: Fit Body & Mind

The art of slowing down, 4 daagse

Castricum

27 mei – 30 mei 2021

Ben je er ook zo aan toe om weer een retreat te volgen? Je even 4 dagen onder te dompelen in yoga, ontspanning, lekker eten en plezier? Ga dan in mei lekker mee naar Zeeland. Daar zal ik yang en yin georrienteerde yogalessen aanbieden. Even op adem komen met ontspanning, beweging, verdieping en ontmoetingen met gelijkgestemden. The art of slowing down nodigt je uit om te gaan bewegen met bewustzijn. Wat gebeurt er wanneer we met aandacht bewegen en gaan voelen wat het is dat ons lichaam nodig heeft. Wat gebeurt er wanneer we vertragen en echt naar binnen keren? Ga mee op reis! 4 dagen vol inspirerende lessen, lekker eten, fijne massages en wellness-tijd.

 

Wat: 12 inspirerende lessen, workshops of sessies

Voor wie: voor iedereen

Verblijf: volpension met vegetarisch (voornamelijk) biologische keuken

Social distance retreat: zorgvuldig samengesteld en aangepast aan de actuele gezondheidsinstructies van de overheid en het RIVM. Zoals altijd bij ons staan het welzijn van body & mind centraal. Alle deelnemers worden duidelijk geinstrueerd over de spelregels en de aanpassingen met betrekking tot de 1,5 meter grenzen.

In het kort: verdiepen en naar binnen keren.

Yogasessies en oefeningen helpen ons om de aandacht naar binnen te richten en ons bewustzijn te vergroten. Elke dag bestaat 2 yogasessies (met meditatie, ademhalingsoefeningen en reinigingsoefeningen). De lessen zullen actief (Vijnana georrienteerd) en minder actief zijn. Met nadruk op unwinden en opladen en vertragen. Yoga verbindt lichaam en geest, met de adem als het belangrijkste voertuig. Ervaar de diepe werking van yoga, stilte en de natuur door een paar dagen volle overgave. Dit retreat geeft je de gelegenheid om vanuit zachtheid meer in contact te komen en zijn met wat zich van binnen beweegt.

Deelnemers over Thirza:
“Ik vind Thirza geweldig, háár Yin Yang Yoga vind ik heel prettig en ze is een fijn persoon als docent.” (Carla)
“Thirza is gewoon een hele fijne docent en persoonlijkheid!” (Saskia)
”Thirza is echt super goed in haar vak. Legt alles goed uit, geduldig, zoveel geleerd over mijn lichaam en geest!” (Mayke)

 

Voor info en opgave: www.fitbodymind.nl