06 16 86 86 97‬ info@tharpa.nl

Photo credits: Zoë Schaling

Oud en Nieuw 5 daagse, Flow & let go

de Schouw, Zeeland

30 december 2020 – 03 januari 2021

Ben je er ook zo aan toe om weer een retreat te volgen? Je even 5 dagen onder te dompelen in yoga, ontspanning, lekker eten en plezier? Ga dan in december lekker mee naar Zeeland. Daar zal ik yang en yin georrienteerde yogalessen aanbieden. Even op adem komen met ontspanning, beweging, verdieping en ontmoetingen met gelijkgestemden. Het Flow and let go programma nodigt je uit om te gaan bewegen met bewustzijn. Wat gebeurt er wanneer we met aandacht bewegen en gaan voelen wat het is dat ons lichaam nodig heeft. Wat gebeurt er wanneer we vertragen en echt naar binnen keren? Ga mee op reis in 5 dagen vol inspirerende lessen, lekker eten, fijne massages en wellness-tijd. En uiteraard een feestelijke jaarwisseling!!!

 

Wat: 14/16 inspirerende lessen, workshops of sessies (18/20 uur)

Voor wie: voor iedereen

Verblijf: volpension met vegetarisch (voornamelijk) biologische keuken

Tarieven: vanaf € 525 op kamer en € 460 camping. Plus € 25 toeslag feestdagen.

Kamers: 1, 2 en 3/4 persoonskamers (met of zonder badkamer) en camping

Vrije tijd: wellness, behandelingen, wandelen aan zee, fietsen op leenfiets en relaxen

Wellness: sauna’s, hottub, koudwaterbad, voetenbad, ontspanningsruimte, massagestoel, zonnebank, buitenzwembad en ligweide

Behandelingen: massage en evt. rebalance of privé-coaching.

Social distance retreat: zorgvuldig samengesteld en aangepast aan de actuele gezondheidsinstructies van de overheid en het RIVM. Zoals altijd bij ons staan het welzijn van body & mind centraal. Alle deelnemers worden duidelijk geinstrueerd over de spelregels en de aanpassingen met betrekking tot de 1,5 meter grenzen.

In het kort: verdiepen en naar binnen keren.

De dagen rondom oud & nieuw staan in het teken van verdiepen/naar binnen keren. Yogasessies en oefeningen helpen ons om de aandacht naar binnen te richten en ons bewustzijn te vergroten. Elke dag bestaat 2 yogasessies (met meditatie, ademhalingsoefeningen en reinigingsoefeningen). De lessen zullen actief en minder actief zijn. Met nadruk op unwinden en opladen en vertragen. Yoga verbindt lichaam en geest, met de adem als het belangrijkste voertuig. Ervaar de diepe werking van yoga, stilte en de natuur door een paar dagen volle overgave. Dit retreat geeft je de gelegenheid om vanuit zachtheid meer in contact te komen en zijn met wat zich van binnen beweegt.

Deelnemers over Thirza:
“Ik vind Thirza geweldig, háár Yin Yang Yoga vind ik heel prettig en ze is een fijn persoon als docent.” (Carla)
“Thirza is gewoon een hele fijne docent en persoonlijkheid!” (Saskia)
”Thirza is echt super goed in haar vak. Legt alles goed uit, geduldig, zoveel geleerd over mijn lichaam en geest!” (Mayke)

 

Voor info en opgave: Fit body & Mind