06 16 86 86 97‬ info@tharpa.nl

Photo credits: Fit Body & Mind

Yoga zomer week Castricum

12 juli – 17 juli 2020

Heb je zin in een week voor jezelf, waarbij je inspanning en ontspanning geweldig kunt combineren? Ga dan mee op deze fijne zomerweek naar Castricum.

Yoga vakantie retreat in eigen land met Thirza van de Hoef in retraite centrum Zeeveld in Castricum. Met gezonde vegetarisch biologische voeding, duin- en strandwandeling en optioneel massages en privé-coaching. Heerlijk op adem komen met ontspanning, beweging, verdieping en ontmoetingen met gelijkgestemden.

Waar: Zeeveld in Castricum, Noord-Holland

Wat: all-inclusive 1,5 meter vakantie retreat met 8/10 yoga workshops/lessen en 8/10 open lessen of andere programma onderdelen

Voor wie: alle niveaus, alle leeftijden, man/vrouw. Yoga ervaring is niet nodig.

Verblijf: logies met volpension. Vegetarische keuken en waar mogelijk biologisch. Vele dieten acceptabel.

Kamers: 1, 2 en 3 persoonskamer met privé badkamer of wastafel met gedeeld sanitair. 1 (zie pagina tarieven/aanmelden).

Tarieven: check de wibsite van Fit Body & Mind

Vrije Tijd: wandelen in bos, duinen en op het strand, (sport)fietsen, zwemmen in zee, culturele excursies, massage en andere behandelingen, sauna en relaxen op het landgoed

Behandelingen: ontspanningsmassage, rebalance en/of coaching. Zie de rubriek “Over Ons/Behandelaars” in de bovenste menubalk.

Body & mind vakantie: een uniek vakantieconcept voor het welzijn van lichaam en geest in de natuur met veel ruimte en rust. Je volgt de hele week één van de programma’s met verdiepende lessen in een besloten groep. De vrijblijvende open lessen van de aanwezige docenten geven de week een veelzijdig karakter. Het vakantie motto is: “alles mag, niets moet!

Yoga verbindt lichaam en geest, met de adem als het belangrijkste voertuig. Ervaar de diepe werking van yoga, stilte en de natuur door een paar dagen volle overgave. Deze week geeft je de gelegenheid om vanuit zachtheid meer in contact te komen en zijn met wat zich van binnen beweegt.

Deelnemers over Thirza:

“Ik vind Thirza geweldig, háár Yin Yang Yoga vind ik heel prettig en ze is een fijn persoon als docent.” (Carla)
“Thirza is gewoon een hele fijne docent en persoonlijkheid!” (Saskia)
”Thirza is echt super goed in haar vak. Legt alles goed uit, geduldig, zoveel geleerd over mijn lichaam en geest!” (Mayke)