06 16 86 86 97‬ info@tharpa.nl

Photo credits: Fit Body & Mind

Yoga zomer week België

27 juli – 2 augustus 2020 (6 dagen)

Heb je zin in een week voor jezelf, waarbij je inspanning en ontspanning geweldig kunt combineren? Ga dan mee op deze fijne zomerweek naar België. Op slechts 280 km vanaf Utrecht – in de heuvels van de Eifel – ligt een prachtige vakantiewoning waar we een week zullen vertoeven.

Iedere dag bied ik verdiepende yogalessen aan. Yoga verbindt lichaam en geest, met de adem als het belangrijkste voertuig. Ervaar de diepe werking van yoga, stilte en de natuur. Deze week geeft je de gelegenheid om vanuit zachtheid meer in contact te komen en te zijn met wat zich van binnen beweegt.

Tijdens deze week komen verschillende aspecten van de yoga aan bod. Van meditatie tot houdingen, van kriyas tot ademhaling. Je gaat ervaren hoe je d.m.v. yoga de verbinding met jezelf kunt verdiepen en/of herstellen. Zo wordt het programma een reis naar binnen, die je op alle niveaus zal voeden: lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Naast de yogalessen zal er een dansprogramma draaien. Via de ‘open’ lessen kun je proeven aan dit programma en genieten van de mooie lessen die Tom Goldhand geeft.

Waar: Vakantiewoning Am Our, Eifel/België

Wat: all-inclusive vakantie met 8/10 yoga workshops/lessen en 8/10 open lessen of andere programma onderdelen

Voor wie: alle niveaus, alle leeftijden, man/vrouw. Yoga ervaring is niet nodig.

Verblijf: logies met volpension. Vegetarische keuken en waar mogelijk biologisch. Vele dieten acceptabel.

Kamers: 2, 3/4 en 5 persoonskamer met privé badkamer. 1 persoonskamer alleen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Tarieven: vanaf € 590. Vrije Tijd: wandelen, zwemmen in het meer, (sport)fietsen, culturele excursies, behandelingen en relaxen op het landgoed

Behandelingen: ontspanningsmassage, rebalance en/of coaching.

Body & mind vakantie: een uniek vakantieconcept voor het welzijn van lichaam en geest in de natuur met veel ruimte en rust. Je volgt de hele week één van de programma’s met verdiepende lessen in een besloten groep. De vrijblijvende open lessen van de aanwezige docenten geven de week een veelzijdig en festivalachtig karakter. Het vakantie motto is: “alles mag, niets moet!”

Testimonials:

“Ik vind Thirza geweldig, haar Yin Yang Yoga vind ik heel prettig en ze is een fijn persoon als docent.” (Carla)
“Thirza is gewoon een hele fijne docent en persoonlijkheid!” (Saskia)
”Thirza is echt super goed in haar vak. Legt alles goed uit, geduldig, zoveel geleerd over mijn lichaam en geest!” (Mayke)

Voor informatie en opgave: Fit Body & Mind