06 16 86 86 97‬ info@tharpa.nl

Physical distancing – social connection retreat Pinksteren

de Schouw, Zeeland

29 mei – 01 juni 2020

Ben je er ook zo aan toe om weer een retreat te kunnen volgen? Je even 3 dagen onder te dompelen in yoga, ontspanning, lekker eten en plezier? Ga dan komende Pinksteren mee naar Zeeland. Daar zal ik yang en yin georrienteerde yogalessen aanbieden. Uiteraard met inachtneming van de richtlijnen van de overheid en RIVM. Even op adem komen met ontspanning, beweging, verdieping en ontmoetingen met gelijkgestemden op 1,5 meter afstand.

Wat: 7 inspirerende lessen (8/9 uur)

Voor wie: alle niveaus

Verblijf: volpension met vegetarisch biologische keuken

Tarieven: vanaf € 425 op kamer en € 370 camping

Kamers: 1, 2 en 3/4 persoons (met badkamer of wastafel) en camping

Vrije Tijd: wellness, behandelingen, wandelen aan zee, fietsen op leenfiets en relaxen

Wellness: sauna’s, hottub, koudwaterbad, voetenbad, ontspanningsruimte, massagestoel, buitenzwembad en ligweide

Behandelingen: massage en evt. rebalance of privé-coaching (alles indien passend in de actuele overheidsmaatregelen)

Social distance retreat: zorgvuldig samengesteld en aangepast aan de actuele gezondheidsinstructies van de overheid en het RIVM. Zoals altijd bij ons staan het welzijn van body & mind centraal. Alle deelnemers worden duidelijk geinstrueerd over de spelregels en de aanpassingen met betrekking tot de 1,5 meter grenzen.

In het kort: Yoga verbindt lichaam en geest, met de adem als het belangrijkste voertuig. Ervaar de diepe werking van yoga, stilte en de natuur door een paar dagen volle overgave.Dit weekend geeft je de gelegenheid om vanuit zachtheid meer in contact te komen en zijn met wat zich van binnen beweegt.

Deze retreat is onderdeel van een uniek concept waarin het welzijn van body & mind centraal staat. Je volgt één programma in een besloten groep en als ‘special’ zijn er Open Workshops van de andere docenten. Het motto is: alles mag, niets moet!

Deelnemers over Thirza:
“Ik vind Thirza geweldig, háár Yin Yang Yoga vind ik heel prettig en ze is een fijn persoon als docent.” (Carla)
“Thirza is gewoon een hele fijne docent en persoonlijkheid!” (Saskia)
”Thirza is echt super goed in haar vak. Legt alles goed uit, geduldig, zoveel geleerd over mijn lichaam en geest!” (Mayke)

Voor info en opgave: Fit body & Mind